pátek 9. června 2017

Šiju, šiješ, šijeme...

Po bazárku z DupeTo jsem si hezky srovnala a roztřídila látky ve skříni a krabicích (muž se mě zeptal, zda by to nešlo redukovat, prý by tam mohly být třeba spíš spacáky, co musí trčet ve sklepě :-) ). Vyseparovala jsem hodně prostřihů softshellu, které už na nic velkého použít nejdou, ale rozhodně se z nich dají vykouzlit pestrobarevné dětské kalhoty, takže jsem střihla na čtyři, které budou postupně k prodeji. Dvakrát vel. 80/86, dvakrát vel. 86/92. První, chameleoní vel. 80/86 jsou hotové a k dispozici. 



Jedny kalhoty na zakázku vel. 104  putovaly do Chebu. Teď jsou rozpracované dvoje jednoduché kalhoty pro velké ženy. A pak jsou v plánu jedny dětské 122, celá souprava 92/98, nosící mikina a vsadka do zimní bundy. HUH :-D



A proč ty spacáky? Protože jsme je už vytáhli na novou sezonu a vyrazili minulý víkend na malou přespávací procházku ke Křtinám. Emilka z toho měla posvícení, usnula až v deset večer... A na další vyrážíme příští víkend, tentokrát na kolech, neboť jsme již vybaveni vozidly pro všechny, i neexistující, členy domácnosti :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat